Speciaal feestmenu voor de 2de Kerst en 2de Nieuwjaar!!Restaurant De Peerdeblomme... even voorstellen

Reeds enkele jaren verwelkomen Jürgen en Maureen U in restaurant De Peerdeblomme te Assebroek Brugge. Gelegen op een rustige locatie, in een oase van groen, kan U bij ons terecht voor een dagschotel, uitgebreide lunch,  diner, een snelle snack of een lekker tearoom-gerecht.


Ons interieur oogt fris en aangenaam met veel licht door de grote glaspartijen. Terwijl u gezellig tafelt met familie of vrienden, kunnen de kinderen ravotten in de speelhoek of op de speeltuin die naast het terras ligt. Ook op het terras zelf is het heerlijk toeven. Ons terras biedt makkelijk plaats aan ca. 60 personen. U kan hier volop genieten van de zon, en gezien zijn ligging tussen de achterzijde van het gebouw en een hoge bomenrij aan de andere zijde, hebt U weinig last van wind.


De Peerdeblomme is trouwens een ideale stopplaats voor fietsers. De fietsroute "Beverhoutsroute" passeert aan ons restaurant, ideaal dus om even bij ons halt te houden en even de spieren tot rust te laten komen. Restaurant De Peerdeblomme beschikt trouwens ook GRATIS, over 6 oplaadpunten voor u E-bike en kunt u ook u banden blazen in samenwerking met fietshandelaar Fietsen CIS uit Assebroek.


Bij restaurant De Peerdeblomme uit Assebroek bent U elke dag welkom vanaf 10u. De keuken is doorlopend geopend vanaf 11:30u. Op maandagavond en donderdag zijn wij gesloten.


Hopelijk tot binnenkort in restaurant-tearoom De Peerdeblomme! 

Elke dinsdagavond paling in de room à volonté voor 23€

Elke woensdag en vrijdagavond ribben met frieten en salada à volonté voor 15€

 

Bezoek ons ook op facebook!

 

Restaurant - tearoom

De Peerdeblomme

 

Weidestraat 313

8310 Brugge

 

Tel. 050 67 62 74

 

Keuken doorlopend open

Van 11:30u. tot ...

 

Gesloten op maandagavond en donderdag